Jak recyklovat staré hrábě?

Dělali jste na zahradě velký úklid a našli jste hrábě, které podle vás patří akorát tak do popelnice? My vás přesvědčíme o tom, že i takové staré hrábě můžete ještě využít na mnoho způsobů! Navíc je to velice jednoduché a zvládne to každý začátečník s DIY. Takže žádné vyhazování a jdeme recyklovat!
V první řadě byste měli hrábě pořádně vyčistit.

A pak z nich můžete vytvořit jeden z těchto super nápadů:

  1. Do kuchyně. Pověste vyčištěné hrábě na zeď a vytvořte z nich úžasný držák na kuchyňské nádobí nebo třeba originální odkapávač.
    Držák na kuchyňské nářadí. Zdroj: loveinamasonjar.com/
    Držák na kuchyňské nářadí. Zdroj: loveinamasonjar.com
    Držák na skleničky. Zdroj: http://imgur.com/
    Držák na skleničky. Zdroj: imgur.com

    Odkapávač na nádobí. Zdroj: pinterest.com
    Odkapávač na nádobí. Zdroj: pinterest.com
  2. Na klíče. Staré hrábě můžete použít jako věšák na klíče. Navíc si hrábě můžete natřít na jakoukoliv barvu chcete.

    519-600x399
    Zelený věšák. Zdroj: pinterest.com
  3. Na šperky. Skvělý nápad pro všechny parádnice, které mají doma spoustu šperků a už je vážně nemají kam dávat…

    Místo šperkovnice. Zdroj: kathrynlynnphotography.files.wordpress.com
    Místo šperkovnice. Zdroj: kathrynlynnphotography.files.wordpress.com
  4. Na zahradu. Ani vaše zahrada nebude ochucena touto recyklací. Staré hrábě můžete využívat jak v létě tak v zimě.
    Držák na květináč. Zdroj: hometalk.com
    Držák na květináč. Zdroj: hometalk.com

    Pro ptáčky. Zdroj: ourfairfieldhomeandgarden.com
    Pro ptáčky. Zdroj: ourfairfieldhomeandgarden.com
  5. Do dílny. Neustále se vám ztrácejí různé pracovní nástroje z dílny? Už nemusí, udělejte jim svoje místo a pověste je na staré hrábě.

    Věšák v dílně. Zdroj: imgur.com
    Věšák v dílně. Zdroj: imgur.com
  6. Pro radost. Ze starých hrábí můžete tvořit a tvořit… Třeba housenku.

    Housenka. Zdroj: etsy.com
    Housenka. Zdroj: etsy.com

Inspirativní, že? Pojďte recyklovat s námi a podělte se s vašimi výtvory!

Share Button

Comments

comments